Portfolio

Een greep uit mijn portfolio:

 

Prenatale Screening

Voor Stichting Prenatale Screening Zuidwest Nederland verzorgt SoMe sinds 2012 de communicatie. Er is  begonnen met de restyling van de huisstijl en een nieuwe website. Daarnaast is SoMe (mede)verantwoordelijk voor het organiseren van symposia. Ongeveer 6 keer per jaar versturen we via Mailchimp nieuwsbrieven naar ruim 400 abonnees.

SoMe analyseert het leesgedrag om zo de inhoud van website- en nieuwsbrieven nog beter op de ontvanger af te stemmen!
 

 

 


 

QFN             

SoMe heeft QFN mogen adviseren over hoe zij het klantencontact kunnen uitbreiden en optimaliseren. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe website, die samen met  Digivotion is opgezet. Ook is het LinkedIn bedrijfsprofiel  uitgebreid en een Mailchimpaccount voor nieuwsbrieven aangemaakt.
 
SoMe heeft een bibliotheek aangelegd met stockfoto's van alle producten, zodat deze makkelijk en rechtenvrij te gebruiken zijn op de website, op de showcase pagina's op LinkedIn, in de Market Reports (Nieuwsbrieven) en op promotiemateriaal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PGA Holland 

Voor de professional Golf Association (PGA Holland) heeft SoMe in samenwerking met DG Internetbureau de 

website opgezet en geadviseerd over de inhoud. Samen met Media Centrum Hilversum zijn diverse instructiefilms gemaakt voor op de website.
 

 

Compact Video

Met Compact Video heeft SoMe diverse voorlichting- en instructiefilms gemaakt in meerdere talen. Hiervoor is een groot onderzoek ingezet om de effectiviteit te meten van de films bij de doelgroep. Zodra de resultaten bekend zijn, plaatsen we deze op de site!